Een cadeaulijst bij B for kids

Jullie kunnen bij ons terecht voor het verzorgen van een geboortelijst, verjaardaglijstje, communielijstje of een lijstje voor eender welk feestje. Met de aangename combinatie van onze huiselijke sfeer en persoonlijk advies staan wij in om van jullie lijst iets unieks te maken.

Op zoek naar een cadeaulijst?

GEBOORTELIJST

Jullie geboortelijst aanmaken

Zijn jullie betoverd door onze winkel, dan kan je bij ons terecht voor het leggen van een geboortelijst. Een geboortelijst aanmaken moet een leuke ervaring zijn, daarom is het gemakkelijk om al eens een kijkje te nemen op onze webshop of ook zeer handig is onze checklist. Zo kunnen jullie je thuis al rustig voorbereiden of kunnen jullie zelfs de geboortelijst reeds aanmaken en beheren. Kom je liever naar onze winkel? Geen probleem, we nemen de nodige tijd om jullie geboortelijst samen te stellen, perfect op maat van jullie en jullie kindje! Zodra jullie geboortelijst is samengesteld, leggen wij al jullie spulletjes direct opzij. Dit kan interessant zijn voor de grootouders, meter of peter, die graag als eerste een kijkje willen nemen tussen jullie gekozen spulletjes. Is het geslacht nog een groot geheim? Geen probleem, ook daar dragen wij de nodige zorg voor en zullen ze deze nog niet te zien krijgen.

Jullie geboortelijst is aangemaakt

Nadat jullie de geboortelijst hebben aangemaakt, krijgen jullie de geboortelijst door per email en voorzien wij die van alle productfoto’s en prijzen. Zo krijgen jullie een mooi en duidelijk overzicht van jullie geboortelijst. Zijn er toch nog bepaalde artikelen die je graag bij op de lijst zet of wilt vervangen, dan is dat geen enkel probleem. Als beheerder van de geboortelijst kan dat van thuis uit of geef je ons een seintje en passen wij dat graag voor jullie aan.

Jullie kindje is geboren

Zijn jullie de trotse ouders geworden van een flinke zoon of dochter, dan zorgen wij ervoor dat jullie geboortelijst direct online staat. Zo kunnen familie en vrienden online een cadeau reserveren of kopen. In onze winkel wordt jullie lijstje tentoongesteld voor familie en vrienden die graag een kijkje komen nemen.

Jullie geboortelijst verdient een beloning

Na ongeveer 3 maanden zalig van jullie baby'tje genoten te hebben, is het tijd om de geboortelijst af te sluiten. Om jullie daarvoor te bedanken, ontvangen jullie een cadeaucheque van 10% van het totale bedrag van alle verkochte items van je geboortelijst. Bij een meerling krijg je van ons 15% van het totale bedrag van de verkochte items. Daar kan je later nog eens gezellig voor komen shoppen.

Bekijken jullie graag ons volledig aanbod, neem dan zeker een kijkje in onze webshop. Je kan hier je lijstje aanmaken onder ‘mijn cadeaulijst’.

Wil je je graag voorbereiden voor het aanleggen van een geboortelijst, dan kan je hier onze check-list dowloaden.

CADEAULIJST

Elke gelegenheid is er eentje om feest te vieren. Familie en vrienden willen dan ook met veel plezier meevieren. En daar horen natuurlijk cadeautjes bij. Cadeautjes voor elke gelegenheid, zowel voor communie- of lentefeest, verjaardagsfeest of zomaar? Indien je bij ons een lijstje aanmaakt, krijg je vanaf 5 verkochte artikelen een cadeaucheque van 10% op alle verkochte goederen.

Bekijken jullie graag ons volledige aanbod neem dan zeker een kijkje in onze webshop. Je kan hier je lijstje aanmaken onder ‘mijn cadeaulijst’.