Speelgoed

Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt speelgoed van onze verschillende merken het spelen verrassend, origineel en educatief. Ook een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs zijn natuurlijk fun, fun, fun! Om na het spelen wat rust te brengen bij je kindje, maak je kinderdromen waar, door samen de prachtige geluidenboekjes te bekijken en te beluisteren.

Bekijken jullie graag ons volledige aanbod neem dan zeker een kijkje in onze webshop. Je kan ze terugvinden onder ‘Lekker spelen’.

stapeltoren-blokkentoren-van-het-merk-done-by-deer

Done by Deer

Deze blokkentoren van Done by Deer zal je kindje helpen om op een speelse manier te ontwikkelen. De 8 blokken hebben verschillende afmetingen en zijn voorzien van cijfers, de super leuke Done by Deer dierenvriendjes en een meetlat. Opgestapeld is de toren 1 meter hoog, de grootste kubus is 16x16x16cm en de kleinste is 8,5x8,5x8,5cm. Is jullie kleintje nog een beetje te klein dan kan deze toren ook als een super mooie eyecatcher fungeren.

houten-speelgoed-camion-met-raceautos-van-het-merk-janod

Janod

Met deze houten truk van het merk Janod beleeft je kind uren speelplezier. De truk bevat vier leuke raceauto's. Op en af de truk en racen maar! Wakkert rollenspel aan bij elk kind.

badspeelgoed-strandspeelgoed

Quut

Wondermooi badspeelgoed van het merk Quut. Deze Lili bloem drijft op het water. Gebruik het transparante deksel als doorkijkluik, zo zie je wat er onder water gebeurt, COOL! De verschillende onderdelen klik je makkelijk in elkaar en kan je eenvoudig opbergen. Zeer leuk voor in bad of in zee.

kleurrijke-speelmat-babys-van-het-merk-taf-toys

Taf Toys

De Newborn Gym is kleurrijk en ideaal voor je kindje om op te spelen. De mat is met opstaande randen te gebruiken. Dit is superfijn voor pasgeboren kindjes omdat dit een geborgen gevoel geeft. De mat wordt geleverd met 2 speelbogen met 3 grappige poppetjes en een muzikale bal.

badspeelgoed-boon

Boon

Marco de duiker helpt je baby met z'n onderzeese expedities: hij geeft licht vanaf het in aanraking komt met water en dooft z'n licht wanneer de baby hem uit het water neemt. Extra leuk: het lichtje verandert van kleur.

brainkraker-educatief-speelgoed-djeco

Djeco

Een leuk patiencespel. Mooie houten puzzels om de neuronen flink op proef te stellen. Oplossing bijgeleverd. Ideaal voor de leeftijd van 7 - 99 jaar.

Makii

Een turbo kleurplaat van 91,4cm op 150cm om samen met je vriendjes gezellig in te kleuren. Pak je stiften, potloden en het ingesloten mini-avonturenboekje en ga op ontdekking in de stad.

badspeelgoed-boon-grote-kikker

Boon

knutselen-met-djeco-leuke-verjaardagscadeautjes

Djeco

Met grote stukken gofkarton en grappige toebehoren maken kleine handjes vier eenvoudige en lieve tafereeltjes. Zeer leuk om te doen voor de kindjes met de leeftijd van 3 - 6 jaar. Mooi verpakt en leuk om kado te geven.

muziekmobiel-taf-toys

Taf Toys

Deze muziekmobiel zorgt voor veel speelplezeier in de box of het ledikant. De tropische figuren bungelen vrolijk op de 30 minuten durende muziek van Mozart, Schuman, Vivaldi en meer of op de natuurgeluiden. Met het bedieningspaneel boven op de babymobiel regel je snel en gemakkelijk de beweging, de muziek en het licht.

ballenbaan-met-eikels-en-eekhoorntjes

Janod

Massief houten boom. Laat je ze los dan volgen de eikeltjes op een speelse manier een baan naar beneden. Volgen ze het hele traject dan weerklinkt op het einde een leuk belletje. Goed voor uren speelplezier.

luisterboekje-clavis

Clavis

Dit boekje biedt een leuke eerste kennismaking met verschillende babydieren. Dit boekje onderscheidt zich door zijn geluiden. De batterijen zijn ingebouwd in de extra dikke achteromslag, zijn vervangbaar en veilig weggewerkt voor peuters. Vrolijk, handig, stevig en kindvriendelijk boekje dat vooral door het geluidseffect aantrekkelijker is dan vele in zijn soort. Deeltje uit een serie geluidenboekjes over dieren, natuur en muziek van de uitgeverij Clavis.

turbo-kleurplaat-makii

Makii

Een turbo kleurplaat van 91,4cm op 150cm om samen met je vriendjes gezellig in te kleuren. Pak je stiften, potloden en het ingesloten mini-avonturenboekje en ga op ontdekking in de stad.

badspeelgoed-boon

Boon

Deze guitige kwalletjes zullen je nooit of te nimmer steken. Integendeel, ze gebruiken hun zuigende tentakels om aan elkaar of aan andere plekjes in de badkamer te kleven. Laat de kindjes hun fantasie gebruiken om hun eigen planeet van vormen en structuren te bouwen. Het zijn echt zoenende zuignapjes. SMAK!

puzzel-educatief

Djeco

Een puzzel maken van dit formaat is uniek, geen hoeken en randen. Een groot silhouet van deze octopus waarin een denkbeeldige wereld krioelt.

gezelschapsspel-kikker-djeco

Djeco

Er spelen kikkertjes op waterlelies. Pas op dat ze niet in de vijver vallen! Een spel dat het contact tussen de allerkleinsten en hun ouders stimuleert.

badspeelgoed-boon

Boon

Waterpret verzekert met de badspeeltjes van het merk Boon.

gezelschapsspel-djeco

Djeco

Er lopen kleine dieren in de tuin. Plotseling verstopt er zich eentje onder het struikendoosje". Welk dier heeft zich verstopt? Een spel dat het contact tussen de allerkleinsten en hun ouders stimuleert.

blokken-scratch

Scratch

Koe Marie is ideaal voor spelenderwijs vormen, kleuren en de fijne motoriek van je kindje bij te schaven. Begint je sloeber te stappen dan zal hij Marie maar al te graag mee op sleeptouw nemen.

strandspeelgoed-quut

Quut

Ringo is het ideale reisspel voor op het strand. Ringo bestaat uit 3 lichte ringen en een contrasterende bal. De ringen zijn zeer zichtbaar op elke ondergrond, terwijl de zachte randen zorgen voor de veiligheid van de jongste spelers.

armbandjes-met-parels-maken-van-het-merk-djeco

djeco

Met het inspirerende boekje en de handige hulpmiddelen is het leuk om zelf mooie creaties te maken. Ideaal voor de leeftijd van 7 - 13 jaar

leren-naaien

Djeco

Het maken van deze schilderijtjes is een heel leuk werkje! Draden en versierseltjes maken deze kaarten glanzend en levendig. En als het af is, ziet het er geweldig uit en mag je er ook trots op zijn.

fun-met-magneten-van-het-merk-djeco

Djeco

Piraten, ridders, vikings, indianen en nog veel meer personages kan men creëren door op de metalen doos de houten magneten te gebruiken.

muziekje-baby-uil

Taf Toys

Deze knuffel geeft licht als je op zijn buikje drukt en maakt drie verschillende geluiden namelijk muziek, natuurgeluiden en hartgeluiden.

raket-in-hout

Janod

Zeer mooi houten raket. De verschillende onderdelen klikken magnetisch op elkaar. Laat het popje instappen en vliegen maar!

magnetisch-spel-van-het-merk-scratch

Scratch

Leuk magnetisch spel! Met behulp van het magnetisch pennentje laat je de balletjes door het labyrint voortbewegen. Welke kleur hoort bij welk diertje? Probeer zo snel mogelijk de gekleurde balletjes naar het vakje met dezelfde kleur te brengen. Spelenderwijs leren kinderen meer over de natuur, leren ze kleuren herkennen en wordt de motoriek verder ontwikkeld.

tekenrol-postit

Info Creative

Deze tekenrol van wel 4 meter lang is gemakkelijk in gebruik want hij kleeft op je tafel om dan te kleuren. Nadien knippen en plakken maar, door het post-it systeem laat het nergens sporen na.

trekspeeltje-lilly-de-hond-van-het-merk-scratch

Scratch

Lilly is een grappig houten trekfiguurtje met een roos buikje. Een leuk vriendinnetje om mee op stap te gaan. Trek aan het touwtje, het belletje rinkelt en ze rijdt achter je aan. Ze heeft een kwispelstaart en wiebelnek. Zij stimuleert haar baasje om te leren stappen.

houten-speelgoed-janod

Janod

Een echte vrachtwagen met afneembare aanhangwagen om de motoriek van de baby te ontwikkelen. Bevat 3 ongelofelijke snelle raceauto's voor de meest krankzinnge en coolste races!

knutselen-met-foamstickers

Djeco - foamstickers

Een olifant en een slak , 2 kleurrijke prenten om met zelfklevende vierkantjes uit mousse te maken.

vis-spel-van-het-merk-scratch

Scratch

Super leuk houten visspel van Scratch. Vang de 12 grappige visjes uit het aquarium. De mooie stevige doos doet hiervoor dienst. Wie de meeste visjes heeft gevangen, is de winnaar. Zijn de kindjes al iets ouder, kunnen ze de punten van de gevangen visjes optellen en zo de winnaar bepalen.

Djeco - gezelschapspel

Het konijn leeft in de moestuin, de koe in de wei en de kikker in de vijver. Waar hoort de wortel thuis? In de moestuin! Gauw, het konijn moet op de moestuinkaart" gaan zitten... Een spel dat het contact tussen de allerkleinsten en hun ouders stimuleert.

magnetisch-dartspel-te-koop-in-hoogstraten

Scratch

Dit geweldige magnetische dartspel van Scratch is uniek door zijn concept en ontwerp. Het magnetische canvas kan op 2 manieren opgehangen worden. Zowel de voor- en achterkant hebben een super tof ontwerp binnen hetzelfde thema. De dartpijlen zijn van plastic en hebben een metalen dop. Het dartspel kan veilig door kinderen gespeeld worden doordat er geen scherpe punten aan de pijlen zitten. Darten blijft een leuk spel voor jong en oud, uw kind raakt vast niet uitgespeeld!

geluidenboekjes-van-clavis-hoogstraten-turnhout-kalmthout-wuustwezel-loenhout-schoten-schilde-beerse-brecht-malle-brasschaat

Clavis

Dit boekje biedt een leuke eerste kennismaking met de kinderboerderij. Dit boekje onderscheidt zich door de geluiden. De batterijen zijn ingebouwd in de extra dikke achteromslag, zijn vervangbaar en veilig weggewerkt voor peuters. Vrolijk, handig, stevig en kindvriendelijk boekje dat vooral door het geluidseffect aantrekkelijker is dan vele in zijn soort.

trekfiguurtje-van-djeco-hoogstraten-loenhout-wuustwezel-turnhout-beerse-essen-kalmthout-schoten-schilde-brecht-brasschaat-antwerpen-merksplas

Djeco

Prachtige houten kip met wielen. Als je de kip achter je aan trekt wiebelt ze een beetje en bewegen de vleugels. Als je kindje nog niet kan stappen zet je de kip in het kamertje, want ze is zo mooi dat je er kan naar blijven kijken. Beschilderd in de zachte tinten pistachegroen, roze en lichtgeel, versierd met een vilten bloem en beschilderd met leuke motiefjes.

activiteiten-knuffel-van-sigikid-hoogstraten-rijkevorsel-schoten-schilde-wuustwezel-loenhout-brecht-brasschaat-merksem-antwerpen-merksplas-essen

Sigikid

Deze heerlijk zachte kikker van Sigikid nodigt uit om op ontdekkingstocht te gaan. Een mooi rammelend geluid maakt deze kikker, omdat de kikker om zijn ene poot een rammelring heeft en om de andere poot twee ringen die rammelen. Op zijn buik heeft de Sigikid kikker een zakje met daarin een spiegeltje om jezelf eens te bekijken en een lief klein diertje. Met zijn tong vangt hij gemakkelijk vliegen in het echt, maar deze tong is gewoon leuk om aan te trekken! Op zijn achterste voeten kun je kauwen en bijten, erg fijn als de tandjes door gaan komen! En bij zijn voorpoten is gedacht aan de tactiele waarneming. De ene voet voelt glad en zacht, terwijl de andere voet juist ribbels heeft! Deze Sigikid kikker wordt vast snel jouw vriend. Deze activity knuffel" kikker kan op 30° gewassen worden."

houten-magneten-van-het-merk-djeco-babywinkel-kinderwinkel-te-hoogstraten-turnhout-brasschaat-kapellen-merksplas-rijkevorsel-brecht-wuustwezel-antwerpen-wortel

Djeco

Met deze houten magneten maak je de gekste en zotste dieren.

badspeelgoed-van-het-merk-quut-geboortelijst-te-turnhout-antwerpen-brecht-wuustwezel-loenhout-rijkevorsel-hoogstraten-minderhout-merksplas

Quut - badspeelgoed

Wondermooi badspeelgoed, deze Lili bloem drijft op het water. Gebruik het transparante deksel als doorkijkluik, zo zie je wat er onder water gebeurt, COOL! De verschillende onderdelen klik je makkelijk in elkaar en kan je eenvoudig opbergen. Zeer leuk voor in bad of in zee.

handig-taf-toys-speeltje-voor-de-maxi-cosi-hoogstraten-merksplas-minderhout-malle-antwerpen-merksem-brasschaat-brecht-wuustwezel-loenhout-turnhout-essen

Taf Toys

Deze grappige hond van Taf Toys zit vol verrassende geluidjes, texturen en kleuren waar je baby gegarandeerd vrolijk van wordt. De Taf Toys hond heeft een rammelaar, een leuke bijtring aan zijn pootje, vrolijke belletjes en knisperende oortjes en pootje. Je hangt hem gemakkelijk op met zijn handige hangring aan je baby's park, wieg, bedje, draagbare autostoel of wandelwagen. Geschikt voor baby's vanaf de geboorte.